Oplossen van problemen met de SKOZapp

  • Oplossen van problemen met de SKOZapp

Wij willen op een handige en moderne manier met u communiceren. Daarvoor is de SKOZapp ontwikkeld. De leerkrachten van de groep van uw kind plaatsen hier berichten en foto's op. Leuk als u de processen op school ook thuis wilt volgen. Alle ouders hebben een inlogcode gekregen. Regelmatig krijgen we vragen/opmerkingen over de SKOZapp.

Er is geprobeerd om de SKOZapp zo optimaal mogelijk op te leveren. Het kan echter voorkomen dat u alsnog tegen een foutmelding aanloopt. In dit geval wordt er een automatisch bericht naar de ontwikkelaar gestuurd en hoeft u zelf geen actie te ondernemen.

Op de supportpagina vindt u een aantal veelgestelde vragen en handleidingen die u kunt raadplegen. Voor vragen of opmerkingen kunt u een reactie op deze supportpagina achterlaten, waarmee de ontwikkelaar het product mogelijk kan verbeteren.

Check regelmatig of er een update beschikbaar is voor de SKOZapp; op deze manier kunt u gebruikmaken van de allerlaatste aanpassingen en verbeteringen.

Mocht het u nu niet lukken om op die SKOZapp te komen, dan kunt u via deze link tot een oplossing komen: https://www.skozok.nl/support/meld-uw-probleem/

Terug naar het overzicht

Hoera een zoon!

Hoera een zoon!

Juf Nicky is vorige week bevallen van een gezonde zoon ...

Spelletjesmiddag groep 5 t/m 7

Spelletjesmiddag groep 5 t/m 7

Groep 5-6- en 7 beleven een hele fijne middag!

Jaarverslag SKOzoK 2018

Jaarverslag SKOzoK 2018

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in ons jaarverslag van ...