Oplossen van problemen met de SKOZapp

  • Oplossen van problemen met de SKOZapp

Wij willen op een handige en moderne manier met u communiceren. Daarvoor is de SKOZapp ontwikkeld. De leerkrachten van de groep van uw kind plaatsen hier berichten en foto's op. Leuk als u de processen op school ook thuis wilt volgen. Alle ouders hebben een inlogcode gekregen. Regelmatig krijgen we vragen/opmerkingen over de SKOZapp.

Er is geprobeerd om de SKOZapp zo optimaal mogelijk op te leveren. Het kan echter voorkomen dat u alsnog tegen een foutmelding aanloopt. In dit geval wordt er een automatisch bericht naar de ontwikkelaar gestuurd en hoeft u zelf geen actie te ondernemen.

Op de supportpagina vindt u een aantal veelgestelde vragen en handleidingen die u kunt raadplegen. Voor vragen of opmerkingen kunt u een reactie op deze supportpagina achterlaten, waarmee de ontwikkelaar het product mogelijk kan verbeteren.

Check regelmatig of er een update beschikbaar is voor de SKOZapp; op deze manier kunt u gebruikmaken van de allerlaatste aanpassingen en verbeteringen.

Mocht het u nu niet lukken om op die SKOZapp te komen, dan kunt u via deze link tot een oplossing komen: https://www.skozok.nl/support/meld-uw-probleem/

Terug naar het overzicht

Opening Kinderboekenweek

Opening Kinderboekenweek

Opening Kinderboekenweek 2018

De Ster neemt deel aan het ...

De Ster neemt deel aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Afgelopen week kregen we het bericht dat we dit schooljaar ...

Herinneringsboom groep 8

Herinneringsboom groep 8

Gisteren heeft groep 8 samen een herinneringsboom geplant.