Oplossen van problemen met de SKOZapp

  • Oplossen van problemen met de SKOZapp

Wij willen op een handige en moderne manier met u communiceren. Daarvoor is de SKOZapp ontwikkeld. De leerkrachten van de groep van uw kind plaatsen hier berichten en foto's op. Leuk als u de processen op school ook thuis wilt volgen. Alle ouders hebben een inlogcode gekregen. Regelmatig krijgen we vragen/opmerkingen over de SKOZapp.

Er is geprobeerd om de SKOZapp zo optimaal mogelijk op te leveren. Het kan echter voorkomen dat u alsnog tegen een foutmelding aanloopt. In dit geval wordt er een automatisch bericht naar de ontwikkelaar gestuurd en hoeft u zelf geen actie te ondernemen.

Op de supportpagina vindt u een aantal veelgestelde vragen en handleidingen die u kunt raadplegen. Voor vragen of opmerkingen kunt u een reactie op deze supportpagina achterlaten, waarmee de ontwikkelaar het product mogelijk kan verbeteren.

Check regelmatig of er een update beschikbaar is voor de SKOZapp; op deze manier kunt u gebruikmaken van de allerlaatste aanpassingen en verbeteringen.

Mocht het u nu niet lukken om op die SKOZapp te komen, dan kunt u via deze link tot een oplossing komen: https://www.skozok.nl/support/meld-uw-probleem/

Terug naar het overzicht

We zijn weer begonnen

We zijn weer begonnen

Weer begonnen!

Maak iemand blij met post!

Maak iemand blij met post!

In samenwerking met WIJ WEsterhoven en de dorpsondersteuner ...

Hoera een zoon!

Hoera een zoon!

Juf Nicky is vorige week bevallen van een gezonde zoon ...