De Ster neemt deel aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

• De Ster neemt deel aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Afgelopen week kregen we het bericht dat we dit schooljaar deel mogen gaan nemen aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Van 12 november 2018 t/m 19 april 2019 ontvangen de kinderen op drie vaste dagen in de week een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de ochtendpauze om in de klas op te eten.

Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum. De groente- en fruitverstrekkingen worden gefinancierd door de Europese Unie. Er zijn voor de school en de ouder(s)/ verzorger(s) géén kosten verbonden aan het programma.

Op naar een lekker en gezond schooljaar!

In een komende Sterrenkijker zullen wij u hierover verder informeren. Voor nu kunt u alvast een kijkje nemen op de website van EU-Schoolfruit (https://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit.htm).

Opening Kinderboekenweek

Opening Kinderboekenweek 2018

Herinneringsboom groep 8

Gisteren heeft groep 8 samen een herinneringsboom geplant.

KWIK Show!

Vanochtend waren (groot)ouders te gast om onze KWIK Show ...