De Ster neemt deel aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

  • De Ster neemt deel aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Afgelopen week kregen we het bericht dat we dit schooljaar deel mogen gaan nemen aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Van 12 november 2018 t/m 19 april 2019 ontvangen de kinderen op drie vaste dagen in de week een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de ochtendpauze om in de klas op te eten.

Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum. De groente- en fruitverstrekkingen worden gefinancierd door de Europese Unie. Er zijn voor de school en de ouder(s)/ verzorger(s) géén kosten verbonden aan het programma. 

Op naar een lekker en gezond schooljaar!

In een komende Sterrenkijker zullen wij u hierover verder informeren. Voor nu kunt u alvast een kijkje nemen op de website van EU-Schoolfruit (https://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit.htm).

Terug naar het overzicht

Spelletjesmiddag groep 5 t/m 7

Spelletjesmiddag groep 5 t/m 7

Groep 5-6- en 7 beleven een hele fijne middag!

Jaarverslag SKOzoK 2018

Jaarverslag SKOzoK 2018

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in ons jaarverslag van ...

Valérie voorleeskampioen

Valérie voorleeskampioen

Nadat ze al tot voorleeskampioen van de Ster was ...